Зустріч з Левком Лук'яненко

13 травня в Сєвєродонецькому колегіумі відбулася незабутня зустріч з Левком Григоровичем Лук'яненко - однією з найясркавіших особистостей сучасного світу, автором Акту проголошення незалежності України, Академіком Академії Наук Вищої школи України, дисидентом, політичним і громадським діячем, Героєм України.

На зустрічі були присутні гості:

- Паризький І.В. - кандидат юридичних наук, Голова Республіканської партії;

- Шакун С.В. - керівник військово-цивільної адміністрації Новотошківської селищної ради;

- протоієрій отець Анатолій - секретар Луганської та Старобільської єпархії Київського патріарху Української Православної Церкви;

- Каширіна О.Г. - начальник відділу освіти Сєвєродонецької міської ради;

- Шпакова В.М. - методист КУ "Сєвєродонецький методичний центр", а також вчителі та учні колегіуму, гімназії та ЗСШ №10.

Під час зустрічі Левко Григорович розповів про свою діяльність за демократизацію та незалежність України, за права людини та самовизначення нації, про безупинну боротьбу за власну гідність, честь нації і кожного українця.

Ми вдячні долі за знайомство із цим просто Старим козаком, як часом називає себе Левко Григорович, та пишаємось тим, що познайомилися з Людиною-епохою.

Ця зустріч із Левком Лук'яненко допомогла нам не лише зрозуміти розумом, а й відчути серцем долю України так глибоко, як відчуває її він.

Кiлькiсть переглядiв: 411

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.